Da li želiš da postaneš deo našeg dizajn tima?

Dizajnar je u konstantnoj potrazi za novim talentima i/ili saradnicima koji će upotpuniti naš tim! Pogledaj ispod koje su to trenutno otvorene pozicije i detalje o njima. Ukoliko se negde pronalaziš, slobodno apliciraj bez ustručavanja, iskustvo nije važno koliko je važan talenat!

Part-Time
Po projektu

Grafički Dizajner

Ukoliko si grafički dizajner koji odlično poznaje Adobe Illustrator, Photoshop i InDesign i imaš iskustva sa kreiranjem logotipa i brend identiteta, i imaš vremena da radiš po projektima part-time, javi se!
Part-Time
Po projektu

UI/UX Dizajner

Web dizajn je tvoja strast? Po ceo dan na dribble-u, behance-u i awwwards-u posmatraš novosti i trendove iz web dizajn sveta? Ukoliko si se pronašao u gorenavedenom i pored toga poznaješ XD ili Figmu uz njihovog neizostavnog prijatelja Photoshop, javi se!

Part-Time
15-20h / nedeljno

Elementor Expert

Imaš iskustva sa WordPress-om i voliš web dizajn ali nisi developer pa si se odlučio za Elementor page builder kako bi oživeo svoje projekte? Baš ti nam trebaš! Ukoliko poznaješ Adobe PS i Adobe XD odnosno Figmu i držiš Elementor u malom prstu javi nam se!

Part-Time
Po projektu

SEO Specijalista

Sa vremena na vreme dobijemo projekte bazirane na WordPress platformi (većinom woocommerce) sa zahtevom da se na sajtu uradi kvalitetan SEO. Ukoliko si SEO stručnjak i imaš želeo bi da sa vremena na vreme honorarno radiš na dodatnim projektima javi se!