Karijera

Elementor Expert

Pozicija

Web Dizajner

TIP

Honorarno / 15-20h nedeljno

Lokacija

Remote

Način plaćanja

Mesečno

Kratak opis

U potrazi smo sa spoljnim saradnikom koji je voljan da radi na web dizajn projektima baziranim na elementoru u part-time formatu, odnosno 15-20 sati nedeljno, sa fleksibilnim radnim vremenom u atmosferi bez pritiska.

Rad bi se zasnivao na dizajniranju novih sajtova, izmenama ili promenama na već postojećim sajtovima ili transferima dizajna iz Adobe XD-a ili Figme na WordPress okruženje putem Elementor page builder-a. Zbog toga je poželjno poznavanje Adobe XD-a ili Figme, Photoshop-a i Illustratora.

Radove nikada ne baziramo na pre-made šablonima tako da svaki dizajn mora biti autentičan (inspiracija je naravno dozvoljena).

Obaveze i Veštine

  • Obavezno poznavanje engleskog jezika za pisanu i usmenu komunikaciju;
  • Poznavanje WordPress platforme (znanje programskih jezika nije potrebno ali je osnovno znanje HTML-a i CSS-a svakako prednost);
  • Napredno poznavanje Elementor Page builder-a u punoj formi;
  • Bar prosečno poznavanje Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD ili Figma alata;
  • Komunikacija sa članovima tima, timski duh i visoka motivacija;
  • Sposobnost prihvatanja novih informacija i smernica;
  • Iskustvo nije presudno ali je svakako prednost.

Smernice za prijavu

Da biste se prijavili sa ovu saradnju trebate popuniti formu za apliciranje koja se nalazi ispod. Prijave bez portfolia se neće uzimati u obzir.

Portfolio podrazumeva radove za koje smatrate da su Vaše najbolje kreacije – ono sa čime se najviše ponosite (makar oni ne bili realni projekti). Ne morate slati kompletan porfolio od 50-100 radova – odaberite samo nekoliko najboljih i to će biti sasvim dovoljno! Takođe na poslednjem koraku forme možete ostaviti linkove do live sajtova, ukoliko ima takvih to je poželjno.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

Hajde da Sarađujemo

Molimo Vas da nakon pritiska dugmeta za slanje ne zatvarate prozor i sačekate nekoliko trenutaka dok se prijava ne pošalje