Karijera

Grafički dizajner

Pozicija

Grafički dizajner

TIP

Honorarno

Lokacija

Remote

Način plaćanja

Po projektu

Kratak opis

Najkraće rečeno – sa vremena na vreme nam je potreban dodatni par ruku. To nekada može biti jednom u 2, 3 meseca a nekada može biti i više puta mesečno. Pošto smo i dalje u procesu razvijanja firme nažalost nemamo mogućnosti da na ovoj poziciji za stalno zaposlimo još jednog člana našeg tima ali smo zato u potrazi za pouzdanim spoljnim saradnikom koji je voljan da povremeno honorarno odradi neki logo ili brend identitet projekat.

Obaveze i Veštine

  • Obavezno poznavanje engleskog jezika za pisanu i usmenu komunikaciju;
  • Napredno poznavanje Adobe Photoshop, Illustrator i Adobe InDesign alata u punoj formi;
  • Komunikacija sa članovima tima i timski duh;
  • Sposobnost prihvatanja novih informacija i smernica;
  • Iskustvo nije presudno ali je svakako prednost.

Smernice za prijavu

Da biste se prijavili sa ovu saradnju trebate popuniti formu za apliciranje koja se nalazi ispod. Prijave bez portfolia od minimum 3 logotipa i bar jednog kompletnog brend identiteta uključujući i grafičku knjigu standarda neće se uzimati u obzir.Portfolio podrazumeva radove za koje smatrate da su Vaše najbolje kreacije – ono sa čime se najviše ponosite. Ne morate slati kompletan porfolio od 50 ili 100 radova – odaberite samo nekoliko najboljih i to će biti sasvim dovoljno!Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

Hajde da Sarađujemo

Molimo Vas da nakon pritiska dugmeta za slanje ne zatvarate prozor i sačekate nekoliko trenutaka dok se prijava ne pošalje