. Održavanje   Društvenih Mreža

Kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama je danas verovatno najznačajniji aspekt uspešnog poslovanja. Održavanje društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn pa čak i Google Business je u modernom poslovanju ključna stavka za razvijanje i širenje Vašeg poslovanja.

odrzavanje drustvenih mreza
odrzavanje drustvenih mreza

. Interaktivno Održavanje   Društvenih Mreža

Da li ste ikad osetili poteškoću u održavanju važeg brenda na društvenim mrežama, pratioci jednostavno ne reaguju i ne povećavaju se?

Zajedno sa Vama ćemo razvijati Vaše društvene profile i postaviti ih na visok nivo koji će učiniti da Vaša konkurencija deluje amaterski, animiraćemo Vaše pratioce i razviti empatiju koja će ih vezati za Vaše poslovanje i pretvoriti ih lojalne saputnike Vašeg uspeha! 

. Održavanje društvenih mreža bez stresa

U saradnji sa Vama pravimo precizno definisan plan objava na mesečnom ili nedeljnom nivou za održavanje Vaših društvenih mreža. Preuzimamo sve obaveze koje se tiču objavljivanja i vođenja – detaljno pratimo aktivnost Vaše ciljne grupe i objave plasiramo samo kada je pravo vreme za to! Vaše je samo da se opustite i gledate kako se Vaše društvene mreže razvijaju.

Detaljan plan objava

Pravi Tajming

Praćenje Analitike

Istraživanje Hashtagova

Istraživanje Sadržaja

Kreativan dizajn

Maksimalan mogući Reach

Interaktivni Sadržaj

Dizajn sadržaja za reklame

. Dizajn za Facebook,   Instagram i Google reklame

Ako ste pročitali sve što je navedeno gore i pitate se „A šta je sa reklamama“? Ne brinite, pokriveni ste i na tom polju!

Svi naši paketi za održavanje društvenih mreža podrazumevaju Dizajn za facebook, instagram i/ili google reklame! Tu smo za Vas kada Vam je potrebno.

. Ostale Usluge

Pogledajte i ostale usluge koje nudimo

. Grafički Dizajn

. Dizajn Web Sajta

. Grafički Dizajn

. Dizajn Web Sajta